420

ESPECTACLES

4.253.327

ESPECTADORS

10.437

FUNCIONS EN GIRA

537

LOCALITATS/TOT L’ESTAT

Espectacle en català

 

90 minuts

Dues parelles d'amics queden per fer un escape room al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat. Això és una comèdia... una comèdia de por!
Espectacle en català

 

150 minuts

En Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, mestre galater, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal. Però... i si els nuvis resulta que també són germans?
Espectacle en castellà

 

80 minuts

Els Lunnis cantaran a les estrelles i així encendre la constel·lació dels Lunnis! Una constel·lació que donarà títol a la gira musical: Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!
Espectacle en català

 

95 minuts

20 anys després de l'obra mestra d'Ibsen, 20 anys des que la Nora Helmer va marxar de casa. Ara, algú pica sobre aquella mateixa porta. La Nora ha tornat. Però per què?
Espectacle en català

 

90 minuts

Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.
Espectacle en català

 

180 minuts

Pere Arquillué protagonitza un muntatge transgressor que va deixar fascinat el públic britànic. Un text extremament original i singular que parteix de les essències de la vella Anglaterra.
Espectacle en català

 

70 minuts

En un transatlàntic hi coincideixen el campió mundial d’escacs, Mirko Czentovicz, i el senyor B., un burgès vienès que fuig dels nazis. Tots dos s’enfrontaran en una partida que no sabem com pot acabar.
Espectacle en castellà

 

150 minuts

La revolucionària òpera rock de Jonathan Larson és un dels musicals més guardonats de Broadway. Un clam a la llibertat i a la superació personal.
Espectacle en català

 

80 minuts

Una parella se separa després d'anys de matrimoni. Han fet un pacte. Han arribat amb serenor fins aquest pacte. Però avui, el pacte es trenca i alguna cosa esclata.

Check the current season of our theaters

Check our catalog of shows

Contacta’ns

Sergi Calleja · scalleja@focus.cat