La Filla del Mar

la filla del mar

Espectacle en català

100 minuts

A partir de l’obra d’Àngel Guimerà
Text i lletres: Jaume Viñas
Música i lletres: Marc Sambola

Intèrprets:
Xavi Casan
Mariona Castillo
Candela Díaz
Gracia Fernández
Irene Jódar
Albert Mora
Arnau Puig
Marc Sambola
Clara Solé
Toni Viñals

Una creació de La Barni Teatre

Disseny de llums: Jordi Berch
Disseny de so: Jordi Ballbé
Escenografia i vestuari: Jordi Bulbena i Marc Udina

Ajudant de direcció: Mara Fernández
Moviment: Teresa G. Valenzuela
Orquestració: Óscar Peñarroya
Direcció musical: Marc Sambola
Direcció: Marc Vilavella

Direcció de producció: Maite Pijuan
Cap de producció: Marina Vilardell
Producció executiva: Raquel Doñoro
Director oficina tècnica: Moi Cuenca
Oficina tècnica: David Ruiz
Premsa: Albert López i Judit Hernández
Màrqueting i comunicació: Publispec
Una producció de Focus

La Filla del Mar

L’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera. Però l’Àgata troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi, el mar. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva “germana” Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències.

La filla del mar, d’Àngel Guimerà és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d'una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.
La companyia LA BARNI TEATRE la porta de nou als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d’acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.

 

CRÍTIQUES

"La producció és valenta i honesta perquè construeix un musical des de la narració, trencant això sí, l’ordre cronològic, posant la música a escena que ressona com la remor del mar en quasi tot l’espectacle."
Jordi Bordes (El Punt Avui)
"Se impone un sobresaliente trabajo global, con remarcables actuaciones personales de Mariona Castillo (una Mariona alejada del fácil melodrama, poderosa en su deseo) y Toni Viñals (Pere Màrtir), tan virtuoso en todas las disciplinas y tan firme en la construcción del carácter."
Juan Carlos Olivares (Recomana.cat)

MULTIMÈDIA

També et pot interessar